Wednesday, October 3, 2012

SOPHIE PARIS MALAYSIA

1 Peluang Perniagaan Yang Menarik Boleh Diceburi...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Imbuhan berbaloi Melalui tawaran produk yang menarik dan sangat elegen, kini ia mendapat perhatian dan mendapat sambutan di hati ramai. Anda juga jangan ketinggalan ok! Latar Belakang Sophie Ditubuhkan di Jakarta (1995) oleh ahli perniagaan Perancis, encik Bruno Hasson. Bermula sebagai perniagaan beg tangan dari rumah Kualiti yang baik dan produk Perancis yang unik Model Perniagaan yang unik Mengapa Pilih Sophieparis Pembelian Diskaun 20% Keuntungan Terus Pelbagai produk dan design terkini Tiada Had Masa 6 Ganjaran Utama Kelebihan Sertai kami Anda akan menerima sebuah website Kelas Premium untuk tujuan mempromosikan bisnes sophieparis anda. Sistem canggih ini tidak ada diberikan di dalam mana² group atau company lain. Sistem yang direka khas oleh jurutera programming kami ini HANYA untuk group ini sahaja. Sebuah perniagaan yang berlesen dan sah dari segi dengan undang-undang negara dan tidak terlibat dengan apa jua skim-skim penipuan diinternet. Kami akan mengajar anda bagaimana untuk melakukan jualan walaupun anda tiada di hadapan pelanggan anda! Ya, dengan menggunakan kaedah sistem marketing secara online. Kami sudah sediakan segala material untuk anda dan ahli network anda kelak. Semuanya akan saya berikan pada anda supaya anda mudah menjadi LEADER BERJAYA! Kami juga telah sediakan sistem support berpusat untuk menjawab segala permasalahan dan pertanyaan anda Modal Pembelian yang berpatutan serta rangakain produk yang pelbagai. Kami menyediakan sistem bimbangan melalui email secara berkala dihantar kepada anda. Di dalam email tersebut dikongsikan material rahsia, gerak kerja serta kerangka kerja bagaimana kami menjalankan bisnes ini.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete